Ögrencilerimiz Ekonomi Bakanliginda!

Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Dis Ticaret ve Lojistik Ögrenci Toplulugumuz ile Ögretim Görevlimiz Murat Kurt sorumlulugunda Ekonomi Bakanligi ziyareti gerçeklestirildi.

Ekonomi Bakanligi Ar-Ge Daire Baskani Emrah Sazak Ithalat Politikalari ve Yatirim Tesvikleri hakkinda bilgiler verdi. Daha sonra bakanlik uzmanlari tarafindan Ticaret Politikasi, E-ticaret ve Türkiye Ekonomik verileri hakkinda sunum yapildi. Çok yararli geçen egitimin ardindan ögrencilere büyük katki saglandigi gözlendi. Isteyen ögrencilere staj imkani sunuldu.

Topluluk ögrencilerimiz, Dumlupinar Üniversitesi adina egitim sonunda, Ekonomi Bakani Özel Kalem Müdürü Ibrahim Zait Ceyhan'a ve Bakanlik Ar-Ge Daire Baskani Emrah Sazak'a ilgilerinden dolayi tesekkürler etti. Ekonomi Bakani Özel Kalem Müdürü Ibrahim Zait Ceyhan'a üniversite çini tabagi ve Bakanlik Ar-Ge Daire Baskani Emrah Sazak'a Dumlupinar Üniversitesini sembolize eden altin anahtari takdim edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Haziran 2014, Çarşamba / 2726 defa okundu.

Etiketler : dpü, teknofest, dpü güzel sanatlar fakültesi, dpü fen edebiyat fakültesi,