Üniversitemiz, Üniversiteler Plaj Voleybolu’nda Türkiye Sampiyonu

Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu Baskanligi’nin 2014 Egitim-Ögretim Yili Faaliyet programi dâhilinde yer alan Plaj Voleybolu Türkiye Sampiyonasi Antalya-Çolakli’da Ankara Üniversitesi ÖRSEM tesislerinde gerçeklestirilmistir.

Bu sampiyonada; Antrenörlügünü Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Yrd. Doç. Dr. Alparslan Ünveren’in yaptigi ve Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümü ögrencileri olan Kamile Gümrah ve Resmiye Çakmak’tan olusan Bayan Plaj Voleybol Takimimiz Türkiye Sampiyonu olmustur.

Üniversite takimimiz, güçlü rakipleri olan Gazi Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Namik Kemal Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesini yenerek, Türkiye Sampiyonu olurken, sporcumuz Resmiye Çakmak sampiyonanin En Degerli Bayan Sporcusu seçildi.

Basarilarin ardindan açiklama yapan Resmiye Çakmak ve Kamile Gümrah sunlari vurguladi: “Basarimizi, bizlerde emegi geçen basta ailelerimize ve hocalarimiza adiyoruz. Bize hep destek olan Dumlupinar Üniversitemizin bayragini hep en üstte tutmak bizim hedefimizdi. Bunu gerçeklestirdigimiz için çok mutluyuz.”

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Haziran 2014, Pazartesi / 3881 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü islami ilimler fakültesi, dpü kütahya güzel sanatlar meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler