BESYO Ögrencilerimizin Önemli Başarısı

Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Ögrencilerimizde Emrah Serdar ve M. Akif Alagöz Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ile Spor Bilimleri Dernegi isbirliginde gerçeklestirilen 7. Spor Bilimleri Ögrenci Kongresi’nde 44 üniversitenin katilmis oldugu 205 sözel sunum arasindan hem Spor Yönetimi hem de Rekreasyon Anabilim Dali’nda En Iyi Sözel Bildiri Ödülünü kazanmistir. Böylelikle Yüksekokulumuzun sportif basarilarinin yaninda ülkemizde spor egitimi veren kurum

Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulunda Ögrenim Gören Ögrencilerin Liderlik Özelliklerinin Incelenmesi” isimli çalisma ile birincilik ödülüne ulasan ögrencilerimiz, ödüllerini Spor Bilimleri Dernegi Baskan Yardimcisi Doç. Dr. Nevzat Mirzeoglu’nun elinden aldi.

Ödülün ardinda açiklama yapan Emrah Serdar ve M. Akif Alagöz sunlari belirttiler: “Çok mutluyuz. Bu basarimiz üniversitemizde aldigimiz kaliteli egitimin sonucudur. Bize emegi geçen bütün hocalarimiza tesekkür ediyoruz.”

ODTÜ, Hacettepe ve Gazi Üniversitesi gibi Spor Bilimlerinde öncü üniversitelerin lisans, yüksek lisans ve doktora ögrencilerinin yapmis olduklari sunumlari ve çalismalari geride birakarak birincilige ulasan ögrencilerimiz mutluluklarini Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Acet ile paylasirken, bu süreçte onlara yardimci olan ve yol gösteren Rekreasyon Bölüm Baskani Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demirel, Yrd. Doç. Dr. Duygu Harmandar Demirel ve Ars. Grv. Utku Isik’a tesekkür etti.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Haziran 2014, Çarşamba / 2491 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler