HÜROK Marble DPÜ-SSP’de Bir Projede Daha Paydaş Oldu

DPÜ Sosyal Sorumluluk Projeleri Yönetim Birimimiz tarafindan düzenlenen Dumlupınar Tarihinde Ortak Dil Kardeşlik Poster Tasarım Yarışmasını finanse eden HÜROK Marble, Doğal Taş ile Gelen Doğal Yaşam Projesi’ne de paydaş oldu.

Mühendislik Fakültesi Dekanimiz Prof. Dr. Osman San, Dekan Yardimcimiz Yrd. Doç. Dr. Oktay Şahbaz ve SSP Koordinatörümüz Bahar Karatay, HÜROK Marble’a Sosyal Sorumluluk Projelerine verdikleri destek için tesekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ayni zamanda yeni bir sosyal sorumluluk projesi için görüş birliği sağlandı. Prof. Dr. Osman San sanayicilerden iki proje istediklerini bu projelerden birinin sosyal çıktıları digerinin ise sosyalliğe hizmet eden teknik çıktılarının olması gerektiğini dile getirerek Hürok Marble’ın bu sorumluluğu taşıdığını görmekten büyük mutluluk duydugunu açıkladı. Daha sonra Prof. Dr. Osman San SSP Andını (Ortak Dil Kardeşliktir, SSP bir efkâr-i umumiyedir. İnsanlık adına fayda üretmede sorumluluk alır. Projeler kapsamında hayata geçirir) Hüsnü Olçar’a takdim ederek sosyal sorumlulukta iki proje açan kuruluslara bu hediyeyi verdiklerini dile getirdi.

Prof. Dr. Osman San Mühendislik Fakültesi’nde kurdukları Girişimcilik Kurulu konusunda da ayrıntılı bilgi verdi. Hüsnü Olçar bu konuda da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Haziran 2014, Pazartesi / 3217 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü öğrenci konseyi başkanlığı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler