Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Kütahya OSB Kariyer Fuarı’na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen Kütahya’nın önde gelen çeşitli firmaların stantlarının yer aldığı ve iş olanaklarının sunulduğu Kütahya OSB Kariyer Fuarı’nı ziyaret ederek bilgiler aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya OSB Kariyer Fuarı'na katıldı.

TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen Kütahya OSB Kariyer Fuarı'nın ilk günündeki açılış törenine Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya İl Emniyet Müdürü Osman Elbir, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, NG Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve çok sayıda davetli katıldı.

Kütahya'nın önde gelen firmaların stantlarının bulunduğu ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin de paydaşlarından biri olduğu fuar kapsmındada iş ve staj olanakları hakkında bilgiler verildi. Mülakat simülasyonlarının, atölye çalışmalarının yer aldığı fuar alanında pek çok ziyaretçi kariyerlerine ve ilgi duydukları sektöre ilişkin merak ettiklerini sorarak öğrenme şansı buldular.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin standının da ziyaretçilerini beklediği Kütahya OSB Kariyer Fuarı, 21-23- Ekim tarihleri arasında katılımcılarını ağırlamayı sürdürecek.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 21 Ekim 2024, Pazartesi / 170 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,

Bu Kategorideki Diğer Haberler