DPÜ Emet MYO’da Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulunda Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan’ın konuşmacı olarak katıldığı Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi başlıklı konferans düzenlendi.

DPÜ’de Emet MYO'da Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzun Konferans Salonu'nda gerçekleşen Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi konulu konferansa Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan'ın yanı sıra akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. Dr. Armağan etkinlik boyunca öğrencilerimize stres nedir, stres yönetimi nasıl olmalıdır, günlük hayatımızda bizi nasıl etkiler, eğitimde motivasyon neden önemlidir, öğrencilerin karşılaşabileceği motivasyon eksiklikleri, stres ve kaygı gibi konularda bilgi verdi. Öğrencilerin sınav kaygılarını azaltmak için uygulayabilecekleri nefes egzersizleri ve mental rahatlama teknikleri hakkında da paylaşımlarda bulnudu.

Karışılıklı iletişim halinde gerçekleşen konferans toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 17 Ekim 2024, Perşembe / 107 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü emet meslek yüksekokulu,