DPÜ’de Meslek Yüksekokulları Tanıtım ve Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin meslek yüksekokullarına bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizin, öğrenci topluluklarımızı ve Üniversitemizi tanıması için düzenlenen Tanıtım ve Oryantasyon etkinliği Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Meslek Yüksekokulları Tanıtım ve Oryantasyon Etkinliği gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen oryantasyona Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın ve Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Prof. Dr. Ayhan Kahraman, meslek yüksekokullarımızın müdürleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak düzenlenen etkinlikteki katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek ''Sevgili öğrencilerim, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, öğrencileriyle, akademisyenleriyle, personeliyle ve mezunları ile kocaman bir aile. İlçelerimizde, meslek yüksekokullarımızda ve fakültelerimizde sizlerle birlikte daha güçlüyüz. Dumlupınar Zaferi’nin kazanıldığı bu şehirde yerleşkelerimiz içerisindeki bütün olanaklardan yararlanma hakkına sahipsiniz. Sizler, burada ağırlamaktan ve enerjinize tanık olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İyi ki varsınız'' dedi.

Meslek yüksekokullarımızın kurdukları stantları tek tek gezen Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman öğrencilerimizin ve topluluklarımızın çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Müzik dinletisi, sanatsal çalışmalar, oyunlar ve çeşitli gösterilerin de yer aldığı etkinlikte dileyen öğrencilerimize tırmanma eğitimi verildi.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 16 Ekim 2024, Çarşamba / 516 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler