DPÜ’de Kariyer Planlaması Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Mine Akay, Melisa Uysal ve Nur Tüz’ün konuşmacı olarak katıldığı Mentorluk Projesi Kapsamında Kariyer Planlaması Eğitimi başlıklı etkinlik düzenlendi.

DPÜ’de Kariyer Planlaması Eğitimi başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda Kariyer ve Mezun Merkezimiz tarafından düzenlenen GÜROK Grup Kariyer Gelişimi Yöneticisi Mine Akay, GCA İnsan Kaynakları Yetkilisi Melisa Uysal ile LAV İşe Alım Lideri Nur Tüz’ün konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, çok sayıda akademisyenimiz ve öğrencimiz katıldı.

Konuşmacılar etkinlik boyunca öğrencilerimize kariyer yolculuğu nasıl olmalı, işe alım süreci, iş görüşmesinde dikkat edilmesi gerekenler, özgeçmiş hazırlama, meslek seçerken nelere dikkat edilmeli, gençler yeteneklerini nasıl geliştirebilir gibi konularda bilgi vererek tecrübelerini aktardı.

Etkinlik, öğrencilerimizden gelen soruların yanıtlanmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 16 Ekim 2024, Çarşamba / 296 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kariyer ve mezun merkezi,