DPÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Muzaffer Derya Subaşı, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Ayhan Kahraman’dan devraldı.

Kütahya Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Derya Subaşı, görevi devraldı.

Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, müdürlük görevini devreden Prof. Dr. Ayhan Kahraman, müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Muzaffer Derya Subaşı ve yüksekokulumuzun personeli katıldı.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, konuşmasında Prof. Dr. Ayhan Kahraman'a yüksekokulumuza müdür ünvanıyla verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra Doç. Dr. Muzaffer Derya Subaşı yeni görevinde başarı dileklerini ileterek üniversitemize hayırlı olmasını diledi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 16 Ekim 2024, Çarşamba / 543 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü yabancı diller yüksekokulu,