DPÜ’de 2024-2025 Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizin öğrenci topluluklarımızı ve Üniversitemizi tanıması için düzenlenen Oryantasyon etkinliği Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 2024-2025 Oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen oryantasyonda öğrenci topluluklarımız kurdukları stantlarda öğrencilerimize çalışmaları hakkında bilgiler vererek yeni üye kayıtlarını gerçekleştirdiler. Müzik dinletisi ve çeşitli gösterilerin de yer aldığı etkinlikte öğrencilerimizin üniversitemizi, Kariyer ve Mezun Merkezimizi ve topluluklarımızı tanıması sağlandı. Kütahya Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çavdarhisar Belediyesi de alanda stant açarak faaliyetleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Etkinlik alanını ve topluluklarımızın stantlarını tek tek ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman ile birlikte topluluklarımızın faaliyetleri hakkında öğrencilerimizden bilgiler aldı.

DPÜ'nün oryantasyon programı, 11 Ekim 2024 Cuma gününe kadar devam edecek.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 09 Ekim 2024, Çarşamba / 777 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler