DPÜ KGSMYO’da Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Gökhan Kuzucanlı, düzenlenen törenle görevi Doç. Dr. Pınar Yazkaç’tan devraldı.

Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökhan Kuzucanlı, görevi devraldı.

Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, müdürlük görevini devreden Doç. Dr. Pınar Yazkaç, müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Gökhan Kuzucanlı ve meslek yüksekokulumuzun personeli katıldı.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, konuşmasında Doç. Dr. Pınar Yazkaç'a meslek yüksekokulumuza ve üniversitemize şimdiye kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra Doç. Dr. Gökhan Kuzucanlı'ya yeni görevinde başarı dileklerini ileterek üniversitemize hayırlı olmasını diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Eylül 2024, Çarşamba / 834 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya güzel sanatlar meslek yüksekokulu,