Uluslararası Ekvador Afiş Bienali’ne DPÜ’den Üç Eser

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Sanem Can Özdil ve Ozan Özercan ile Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay’ın eserleri, Uluslararası Ekvador Afiş Bienali’nde sergilenmeye hak kazandı.

Öğrencilerimiz Sanem Can Özdil ve Ozan Özercan ile Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay'ın afişleri Uluslararası Ekvador Afiş Bienali’ne seçildi.

Uluslararası Ekvador Afiş Bienali'nin bu yılki etkinlikleri, Öğrenci Çalışmaları, Hareketli Afişler, Reklam Tasarımları ve Sosyal İçerik Afişleri olmak üzere dört farklı kategoriye ev sahipliği yaptı. 77 ülkeden 10 bin 186 eserin yer aldığı etkinlikte, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinden gönderilen üç eser de sergilenmeye hak kazandı. Bienalde sosyal içerikli afiş kategorisinde düzenlenen ve profesyonel katılımcılara açık olan etkinliğine hazırladığı eserle başvuran Güzel Sanatlar Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay ile aynı kategoride öğrencilerin katılımına açık olan etkinliğe başvuran Sanem Can Özdil ile Ozan Özercan'ın eserleri bienalin sonunda açılacak sergide yer almaya hak kazandı.

Uluslararası Ekvador Afiş Bienali kapsamında açılacak sergiye, 9 Kasım'dan başlayarak başkent Quito'daki Bolívar Tiyatrosu ev sahipliği yapacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Eylül 2024, Perşembe / 329 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler