Prof. Dr. Kızıltoprak 30 Ağustos Törenlerine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenen resmî törenlere ve etkinliklere katıldı.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Zafer Bayramı resmî törenleri ve etkinliklerine katıldı.

Kütahya Valiliği önünde düzenlenen ve Kütahya Valisi Musa Işın ile protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen ilk törenin ardından Rektörümüz, protokol üyeleriyle birlikte Valilik makamına çıkarak Vali Musa Işın'ın Zafer Bayramı'nı tebrik etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla Zafertepeçalköy'de düzenlenen etkinliklerde yer alan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Zafer Anıtı önünde düzenlenen resmî törende de hazır bulundu. Anıt alanındaki tören, müzik dinletisi, Bakan Ali Yerlikaya'nın konuşması, şiir dinletisi ile tiyatro  ve film gösterisinin ardından geçit töreni ile sona erdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde Bedesten'de düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu'na katılan Rektörümüz, protokol üyeleri ve katılımcılarla sohbet edip bayramlarını kutladı. Resepsiyonun ardından, 30 Ağustos törenleri fener alayı yürüyüşü, halk oyunları gösterisi, tiyatro oyunu ve konserler ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ağustos 2024, Cumartesi / 1535 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,

Bu Kategorideki Diğer Haberler