DPÜ GSF Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2024 Yılı Özel Yetenek Sınavları sona erdi.

Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültemizin dersliklerinde düzenlenen sınavlara katılan 940 aday, 2024-2025 Akademik Yılı’nda Fakültemizin kabul edeceği 150 öğrenciden biri olmak için ter döktü.

Sınav esnasında sınıfları ziyaret eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman öğrencilere başarılar diledi.

REKTÖR YARDIMCISI KAHRAMAN: AİLELERİN DESTEKLERİ ÇOK DEĞERLİ

Öğrenci adaylarının aileleriyle bir araya gelen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, ailelerin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Evlatlarınızın bu yolda gösterdiği çaba, sizin onlara verdiğiniz destekle daha da anlam kazanıyor. Sanat, sadece bireysel bir yetenek değil, aynı zamanda bir toplumun kültürel zenginliğidir. Evlatlarınıza verdiğiniz destek, onların yeteneklerini daha da ileri taşıyacaktır. Evlatlarınızın yanlarında olduğunuzu bilmek, hem onlara hem de bizlere güç veriyor. Ayrıca, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın da sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyor, bu süreçte sizlere de başarılar diliyorum."

AİLELERDEN KAMPÜSÜMÜZE VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR

Sınav sırasında Rektör Yardımcımız Ayhan Kahraman ile görüşen öğrenci aileleri, kampüsün temizliği ve düzeninden övgüyle bahsetti. Ayrıca, fakülte personelinin ilgisi ve yardımseverliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, evlatlarının bu ortamda bulunmasından dolayı kendilerini güvende hissettiklerini belirtti.

SINAV SONUÇLARI FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN DUYURULACAK

Güzel Sanatlar Fakültemizin Özel Yetenek Sınavlarının sonuçları, sınav jürisinin değerlendirmesinin ardından fakültemizin internet sitesinden duyurulacak. Adaylar kayıt süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiye fakültemizin internet sitesi ve sosyal medya sayfalarından ulaşabilecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Ağustos 2024, Salı / 2103 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler