DPÜ’de Engeller Hayata Engel Değildir Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Engelsiz Öğrenci Birimimizin iş birliğinde düzenlenen Engeller Hayata Engel Değildir etkinliğine ev sahipliği yaptı.

DPÜ'de Engeller Hayata Engel Değildir etkinliği düzenlendi.

İlahiyat Fakültemizin Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman ve DPÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Muharrem Kürşad Yangil, Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, akademik ve idari personelimizin yanı sıra çok sayıda yabancı uyruklu öğrencimiz katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından sahneye gelen Yemenli öğrencimiz Ali Hussein Ali Mohammed Al-Maweri, engelli bir birey olarak üniversitemiz ve Kütahya'da yaşadığı deneyimleri katılımcılarla paylaştı. Al-Maweri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ve Kütahya halkının kendisine gösterdiği anlayış ve desteği anlatarak üniversitemizin engelli öğrencilere sunduğu olanakları ve bu süreçte yaşadığı zorlukları nasıl aştığını dile getirdi. Al-Maweri, konuşmasında, engellerin hayata engel olmadığını, aksine doğru destekle her türlü engelin aşılabileceğini vurguladı.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Ağustos 2024, Salı / 544 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler