Prof. Dr. Kızıltoprak Rehber Öğretmenlerle Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya’daki Millî Eğitim Bakanlığına bağlı liselerde görev yapan rehber öğretmenlerle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rehber öğretmenleriyle buluştu.

Dumlupınar Konukevi'nde düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, dekanlarımız ve akademik personelimiz ile Kütahya'da bulunan liselerde görev yapan rehber öğretmenler katıldı.

Üniversite tercih dönemlerinde rehber öğretmenlerin öğrencilere yönelik yaklaşımlarının ve üniversite tanıtımlarının ele alındığı toplantıda bir teşekkür konuşması yapan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, öğretmenlere üniversitemizin güncel durumu ve gelecek planları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için sunulan bilgilerin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Kızıltoprak, "Siz değerli rehber öğretmenlerimizin öğrencilerimize açacağı ufuklar, sadece onların değil, üniversitelerimizin ve hatta ülkemizin geleceğine de yön verecek kararların alınmasını sağlayacak. Öğrencilerin hem akademik hem de kariyer hedeflerine uygun tercih yapmalarına en büyük destek sizden gelecek. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak tercih sürecinde şehrimizdeki her bir gence kapımızı açtığımız gibi sizlerden de ihtiyaç duyduğunuz her anda bizlere ulaşmanızı rica ediyoruz. Katılımınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Temmuz 2024, Perşembe / 728 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,

Bu Kategorideki Diğer Haberler