Rektörümüzden Gazi Üniversitesi Rektörü Yıldız’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti.

Gazi Üniversitesine ziyarette bulunan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, burada Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından karşılandı. Ziyarette, iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği olanakları ele alındı.

Görüşmenin sonunda Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve Gazi Üniversitesinin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti. Prof. Dr. Kızıltoprak da ev sahipliği ve kendisine sunulan sertifika için Prof. Dr. Yıldız'a teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Temmuz 2024, Cuma / 2223 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,