DPÜ’de Bayramlaşma Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın davetiyle bayramlaşma töreni yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak üniversitemizin akademik ve idari personelleri ile bayramlaşma töreni düzenledi.

Bedesten'de düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Etkinliğe katılan farklı akademik ve idari birimlerden personellere tek tek bayramlaşan Rektörümüz, görüşmeler sırasında ilgili birimlerde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler aldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, katılımcıların bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Bayramlar, bizim toplum olarak bir olmamızın, teminatı ve işaretidir. Geride bıraktığımız Kurban Bayramı'nın getirdiği manevi huzurun hem milletimiz hem de tüm İslam âlemi için sürmesini diliyorum. Değerli çalışma arkadaşlarım, üniversite sizlerle var olan bir kurumdur. Katılımınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Haziran 2024, Pazartesi / 4108 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler