DPÜ Resim Bölümünden Mezuniyet Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, Resim Bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı Mezuniyet başlıklı sergi düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Mezuniyet başlıklı sergi açıldı.

Zafer Sergi Salonu'nun ev sahipliği yaptığı ve Güzel Sanatlar Fakültemizden 2023-2024 akademik yılında mezun olacak Resim bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışına akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Resim Bölümümüzün Başkanı Prof. Dr. Selda Mant Menay "Güzel Sanatlar Fakültemizde bugün Resim Bölümü öğrencilerinin eserleriyle düzenlenmiş olan sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Hepiniz bu etkinliğe hoş geldiniz. 75 farklı çalışmanın sergilendiği bu etkinlikte, yağlı boya, akrilik ve karışık tekniklerle yapılmış çalışmaları inceleme fırsatı bulacaksınız. Her bir eser, öğrencilerimizin dört senelik eğitimleri boyunca edindikleri bilgi ve deneyimlerin bir yansımasıdır. Bu sergi, onların sanat yolculuğundaki son seçkilerini sunarken aynı zamanda gelecekteki potansiyellerini ve yeteneklerini de gözler önüne sermektedir. Resim bölümü 4. Sınıf öğrencilerimizi bu sergiye verdikleri emeklerden dolayı kutluyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Açılış konuşmasının ardından sanatseverlerin beğenisine sunulan sergi, 12 Haziran 2024 tarihine kadar açık olacak.

Sergiye ilişkin bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, öğrencilerimizin 4 yıllık eğitim döneminin sonunda elde ettikleri kazanımların bu sergiye yansıdığını kaydetti ve kendilerini eserlerine verdikler emekten dolayı kutladı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Haziran 2024, Perşembe / 393 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler