DPÜ’de Aizanoi Türk İzleri Proje Sergisi

DPÜ Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Aizanoi Türk İzleri Proje Sergisi, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın katılımıyla açıldı.

DPÜ'de Aizanoi Türk İzleri Proje Sergisi açıldı.

Kütahya Güzel Sanatlar MYO tarafından Zafer Sergi Salonu'nda düzenlenen Aizanoi Türk İzleri Proje Sergisinin açılış töreni Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Güzel Sanatlar MYO Müdürümüz Doç. Dr. Pınar Yazkaç, Baştaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Baş, Keramika Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yüce, akademik ve idari personelimiz, sanatseverler ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yaratıcı Kültür Endüstrileri Yolunda Genç Girişimciler Projesi kapsamında Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuz El Sanatları Tasarımı ve Üretimi Bölümü tarafından hazırlanan serginin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Aizanoi yüz yıllardır Türklere emanet olan tarihi bir kent. Şehrimizin kültür hayatında önemli bir yer edinen bu kentteki Türk izlerini konu alan serginin açılışını gerçekleştirmekten onur duyuyorum. Sergiye emek veren herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rektörümüzün konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilen sergi, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ziyaretçiler, eserleri sergilenen sanatçılardan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Mayıs 2024, Salı / 331 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya güzel sanatlar meslek yüksekokulu,