Dr. Öğr. Üyesi Ay’dan Polonya’da Sergi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay, davetli olarak gittiği Jan Kochanowski Üniversitesinin yer aldığı Kielce şehrinde sergi açtı.

Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay, Polonya’da kişisel sergi açtı.

Kielce’deki Jan Kochanowski Üniversitesi’ne eğitim vermek üzere davet edilen Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay, üniversitenin Grafik Tasarım bölümü öğrencileriyle ‘Kavramsal fikirler ve yaratıcı düşünebilme yaklaşımları’ başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdi.

Atölye çalışmasından sonra Kielce’de bulunan Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde My Issues temalı uluslararası kişisel sergisini açan Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay burada manuel ve dijital teknikle oluşturduğu 15 farklı eseri Polonyalı sanatseverlerin beğenisine sundu.

Dr. Öğr. Üyesi Ay için tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak "Güzel Sanatlar Fakültemizin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay’ı, eğitim verme amacıyla gittiği Kielce’de açtığı sergiyle üniversitemizi temsil ettiği için kutlar, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mayıs 2024, Cuma / 386 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,