DPÜ’de Türk Halk Müziği Konseri

DPÜ Eğitim Fakültesinde Sevgi Denizi Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmen Korusu tarafından Türk Halk Müziği konseri verildi.

DPÜ Eğitim Fakültesi'nde Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen konsere Eğitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Murat Bartan ve Dr. Öğr. Üyesi Handan Kılıç Şahin, Sevgi Denizi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Kabadayı, personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Müzik Öğretmeni Özkan Yağmur'un şefliğinde yaklaşık 1 saat süren ve halk müziğinden eserlerin seslendirildiği konserle Sevgi Denizi Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri ilk sahne performanslarını Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde sergilemiş oldular. Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal tarafından Müdür Mehmet Kabadayı ve koroda görev alan öğretmenlere teşekkür edildi.

Düzenlenene konserle ilgili bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, ilk konserlerini üniversitemizde veren Sevgi Denizi Özel Eğitim Uygulama Okulu'na ve etkinliğe ev sahipliği yapan Eğitim Fakültemize teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mayıs 2024, Salı / 286 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,