DPÜ’de 19 Mayıs Çağrılı Afiş Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen 19 Mayıs Çağrılı Afiş Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

DPÜ'de 19 Mayıs Çağrılı Afiş Sergisi açıldı.

Zafer Sergi Salonu'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen serginin açılış törenine Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, sergiye eserelerini gönderen sanatçılar, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, açılış konuşmasıyla başlayan sergide 12 üniversiteden toplam 29 akademisyen ve 10 öğrencinin hazırladığı 39 çalışma sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Konuşmanın ardından serginin açılışı yapıldı ve katılımcılar eserler hakkında sanatçılardan bilgi aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mayıs 2024, Salı / 310 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,