DPÜ’de Spor Şenlikleri Başladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, çeşitli gösteri ve karşılaşmaların düzenlendiği Spor Şenlikleri etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Spor Şenlikleri başladı.

Spor Bilimleri Fakültesi önünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Spor Bilimleri Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek, protokol üyelerimiz, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. 

Etkinlikte konuşan Spor Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek, bu tarz şenlikler düzenlemekten büyük memnuniyet duyduğunu, öğrencilerimizin bu etkinliğin düzenlenmesi konusunda büyük bir çaba sarf ettiklerini söyledi. Rektörümüz ise yaptığı konuşmada Gençlik Haftası için düzenlenen şenliğe ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu, topluma sporun faydalarını yaymak için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek öğrencilerimize teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerimiz halk oyunları ile gösteriye başladı. Hazırlanan program çerçevesinde öğrencilerimiz yeteneklerini sergiledi. Farklı yarışmaların ve gösterilerin düzenlendiği program aralıklarla 20 Mayıs 2024 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Etkinlik takvimine DPÜ'nün resmî iletişim kanallarından ulaşılabilecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2024, Perşembe / 469 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler