DPÜ Kimya Bilimi Topluluğu’ndan Teknik Gezi

Kimya Bilimi Topluluğu öğrencilerimiz Bursa’da bulunan ve otomotiv sektörüne özgü metal yüzey işlem süreçlerini yürüten Uzman Kataforez’i ziyaret etti.

DPÜ Kimya Bilimi Topluluğu, Uzman Kataforez'e teknik gezi düzenledi.

Firmaya topluluk danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Ay'ın eşliğinde yaptıkları ziyarette Ar-Ge Proses Müdürü Minel Taşdemir tarafından karşılanan öğrencilerimiz, kataforez yönteminin işleyişi, otomotiv sektöründeki uygulama alanları ve sektördeki yenilikler hakkında ayrıntılı bilgiler aldılar. Öğrencilerimiz teknik gezi kapsamında kurumun işleyişi hakkında bilgi edinerek derslerde işlenen konuların uygulamalarının nasıl yapıldığını iş yerinde inceleme olanağı buldu.

Teknik gezi sonrası Minel Taşdemir öğrencilerin süreç ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı. Ziyaretin sonunda topluluk danışmanımız ve öğrencilerimiz firma yetkililerine teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Mayıs 2024, Çarşamba / 360 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kimya bölümü,