DPÜ’de Engelli Farkındalığı Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu’nda Engelli Farkındalığı etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ'de Engelli Farkındalığı Etkinliği düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Ahmet Gömeç, engellilerin toplumdaki karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek onların toplumdaki görünürlüğünü artırmak ve daha fazla alanda yer almasının gerekliliğine vurgu yaptı.

Soru cevap bölümünün ardından görme engelli Avukat Mehmet Bulut meslek yaşamındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Bulut'un ardından görme engelli Adem Akdoğan Ben de bir bireyim adlı sunumunu yaptı.

Etkinlik hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Mayıs 2024, Çarşamba / 296 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü engelsiz öğrenci birimi,