Emet MYO’da Kadın, Aile ve Toplum Konferansı

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulunda Psikolog Emine Biral’ın konuşmacı olarak katıldığı Kadın, Aile ve Toplum konulu konferans düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzda ’Kadın, Aile ve Toplum’ konulu konferans düzenlendi.

Emet MYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olan Tavşanlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli Psikolog Emine Biral'ın yanı sıra Emet MYO Müdür Yardımcılarımız Mehmet Kılıç ve Öğr. Gör. Nesrin Açıkgöz, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Psikolog Emine Biral, katılımcıları selamlayarak başladığı Kadın Aile ve Toplum konulu sunumunda kadının toplumdaki yeri, çalışan kadın, evlilik, aile, annelik, kadına yönelik şiddet gibi konulara değindi ve KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı.

Konferans, Emine Biral'ın öğrencilerimizin sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Mayıs 2024, Salı / 205 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü emet meslek yüksekokulu,