DPÜ’de Siber Zirve’24 Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Siber Güvenlik Topluluğu tarafından düzenlenen Siber Zirve’24 etkinliğine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2 ev sahipliği yaptı.

DPÜ'de Siber Zirve'24 etkinliği düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2'de Siber Güvenlik Topluluğumuz tarafından düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcımız Özer Aydın, Mühendislik Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi Başkanı Alparslan Kesici, Dijital Dönüşüm Ofisi Siber Güvenlik Birim Müdürü Duygu Fidancıoğlu, Savunma Sanayi Başkanlığı Siber Güvenlik Danışmanı Murat Uslukılıç, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kutlu Eser, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

DPUSEC Topluluk Başkanı 'ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Özer Aydın, siber güvenliğin önemine değinerek alanında uzman konukları üniversitemizde ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti. Alpaslan Kesici'nin konuşmasında siber güvenliğin önemine ve DPUSEC'in Türkiye'deki ve uluslararası alandaki başarılarına değindiği etkinlikte Duygu Fidancıoğlu ise ülkemizdeki siber güvenlik yapılanmasının detaylarından bahsederek siber güvenlik konularının önemine vurgu yaptı. 

Etkinliğin açılış töreni Prof. Dr. Aydın'ın konuşmacılarımıza teşekkür etmesi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mayıs 2024, Pazartesi / 278 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler