DPÜ’de Akademik Teşvik Ödül Törenleri Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) 2023 yılı sonuçlarına göre gerçekleştirilen akademik teşvik ödül törenleri, üç ayrı akademik birim için düzenlenen etkinliklerle sürdü.

Kütaha Dumlupınar Üniversitesinde akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenler için ödül törenleri devam ediyor.

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2023 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitede akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenler için gerçekleştirilen etkinliklerin ikinci gününde Fen Edebiyat Fakültesi ile Kütahya Sosyal Bilimler ve Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokullarımız için tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenlerde konuşan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Komisyonumuzun yaptığı değerlendirmede başarılı olan akademisyenlerimize teşekkür etti ve gelecek yıl daha çok akademisyenimizin akademik teşvik alacağına inanadığını ifade etti. DPÜ'nün bir hedefinin de uluslararası sıralamalarda daha üst sıralara çıkmak olduğunu kaydeden Prof. Dr. Kızıltoprak, üniversitemizin akademisyenlerine bu yolda her türlü desteği vermeyi sürdüreceğini söyledi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından ödül almaya hak kazanan akademisyenlerimiz, ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın ve Prof. Ayhan Kahraman ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları'nın elinden aldı.

Törenler toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mayıs 2024, Cumartesi / 391 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü fen edebiyat fakültesi, dpü kütahya teknik bilimler meslek yüksekokulu, dpü kütahya sosyal bilimler meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler