DPÜ İİBF’den 50. Yıl Futbol Turnuvası

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 50. kuruluş yılı nedeniyle öğrenci topluluklarımız arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon İnşaat Topluluğumuz oldu.

DPÜ İİBF'nin 50. Yıl Futbol Turnuvası tamamlandı.

Fakültemizin futbol sahasında İktisadi ve İdari Bilimler ile Sosyal Kültür ve Eğlence topluluklarımız tarafından gerçekleşen turnuvaya topluluklarımızın öğrencileri tarafından oluşturulan 16 takım katıldı. İnşaat Topluluğu'nun Kimya Topluluğu'nu mağlup ederek kazandığı şampiyonluk maçının ardından düzenlenen kupa törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran, personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törende birer konuşma yapan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, turnuvanın dostluk içinde geçtiğini kaydederek turnuvaya katılan takımları ve şampiyon olan İnşaat Topluluğunu tebrik etti. DPÜ İİBF'nin 50 yıl boyunca Türk eğitim sistemine hizmet vermesinin çok kıymetli olduğunu ifade eden Rektörümüz, fakültemizin yıl boyunca yapacağı etkinliklerle bu önemli yılı önemine yakışır şekilde kutlayacağına inandığını söyledi.

Tören İnşaat Topluluğumuza şampiyonluk kupasının takdimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Mayıs 2024, Perşembe / 353 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü iktisadi ve idari bilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler