DPÜ Altıntaş MYO’da Kariyer Buluşması

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda bahar yarıyılında tüm 1. sınıf öğrencilerinin aldığı Kariyer Planlaması dersi sektör buluşmalarının ilki gerçekleştirildi.

DPÜ Altıntaş MYO'da Kariyer Planması dersi kapsamında sektör buluşması düzenlendi.

Tecrübe Konuşuyor başlıklı etkinlik serisinin ilki olan Özel Sektörde Kariyer temalı konferansa, Kros Otomotiv İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Yücel Gündüz ve İnsan Kaynakları Uzmanı Melike Özerik konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta iş yaşamında başarının sırları, öz geçmiş hazırlamanın önemli noktaları, mülakatlara hazırlıkta dikkat edilmesi gereken hususlar ve iş başvurularının değerlendirilmesi ile ilgili tavsiyeler temel başlıklar olarak yer aldı. Konferansa Kariyer Planlaması dersini alan öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Konferans sonunda konuşmacılarımız, öğrencilerimizden ve akademik personelimizden gelen soruları yanıtladılar.

Altıntaş MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, konferans sonunda misafirlerimize Altıntaş MYO adına teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mart 2024, Çarşamba / 361 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü altıntaş meslek yüksekokulu,