DPÜ Öğrencilerinden Filistin’deki Şiddete Karşı Sessiz Yürüyüş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı öğrenci toplulukları tarafından ortaklaşa düzenlenen yürüyüşte Filistin’de Ramazan ayında dahi durmayan şiddet ve zulümler sessiz yürüyüşle protesto edildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri, Filistin'de yaşanan şiddet olaylarını protesto etti.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza bağlı olarak faaliyet gösteren Lisan-ı Hâl, Geçerken, Hadis ve Fıkıh toplulukları tarafından düzenlenen ve  İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi'nin destek verdiği etkinlikte Filistin halkına yönelik eziyetler protesto edildi.

Olimpik Havuz önünden başlayıp İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde sona eren protesto sessiz yürüyüşünde öğrencilerimiz ellerinde pankart ve dövizlerle İsrail Devleti'nin başta yaşama olmak üzere bölgedeki insanların temel hak ve özgürlükleri kısıtlayan girişimlerini kınadı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mart 2024, Çarşamba / 550 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,