DPÜ’de Eğitimde Tiyatro Paneli

Dünya Tiyatro Günü kutlamaları kapsamında DPÜ Eğitim Fakültesinde Eğitimde Tiyatro adlı panel gerçekleştirildi.

DPÜ'de Eğtiimde Tiyatro Paneli düzenlendi.

Eğitim Fakültemizin Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. 

Etkinliğin panel bölümünde Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri Mehmet İlker Önder, Ahmet Tuna Tetik ve Fuat Taşçı yer aldı. Ayrıca Vazomatik adlı tiyatro oyunundan kısa bir kesit sundular. Daha sonra Kütahya Belediyesi Tiyatro Akademisi oyuncuları Eray Solmaz, Reyyan Nur Yavas, Elif Uçar ve Osman Uçar doğaçlama tiyatro sporu ile izleyicilere keyifli anlar yaşattılar.

Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi sunuldu.

REKTÖR KIZILTOPRAK: SANATIN EĞİTİCİ YÖNÜNE DİKKAT ÇEKMEK OLDUKÇA ANLAMLI

Üniversitemizin Eğitimde Tiyatro başlıklı panele ev sahipliği yapmasından büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde eğitimi ve sanatı bir araya getirmeyi, sanatın eğitici yönüne dikkat çekmeyi oldukça anlamlı buluyorum. Hayatın ta kendisi olan tiyatronun eğitime olan katkısını vurgulayan bu panelin düzenlenmesine emeği geçen herkese üniversitem adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mart 2024, Çarşamba / 512 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü eğitim fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler