DPÜ Kadın Voleybol Takımından Gümüş Madalya

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig’in Eskişehir ayağında ikinci oldu.

DPÜ Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Bölgesel Lig'de ikinci oldu.

Turnuvanın Eskişehir ayağında Eskişehir Teknik Üniversitesinin (ESTÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ve 7 takımın katıldığı turnuvanın grup aşamasında A Grubu'nda yer alan Kadın Voleybol Takımımız, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Demirel'in çalıştırıcılığında çıktığı turnuvadaki ilk iki maçında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesini 3-0'lık sonuçlarla mağlup etti.

Grubun son maçında ESTÜ'ye 3-0 kaybeden takımımız grubunu ikinci tamamlayarak yarı finalde Eskişehir Osmangazi Üniversitesiyle eşleşti. Son ana kadar heyecan içinde geçen yarı final mücadelesini 3-2 kazanan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, finalde ESTÜ'ye 3-0 kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. KIZILTOPRAK'TAN TEBRİK MESAJI

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, DPÜ Kadın Voleybol Takımı'nı elde ettiği başarıdan dolayı kutladı

Takımımızın elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Kadın voleybol takımımızı ve çalıştırıcılarını Voleybol Bölgesel Lig'de elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Takımımızın aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürerek gelecek sezonda üniversitemize ve şehrimize şampiyonluklar getireceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Şubat 2024, Cuma / 792 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü spor bilimleri fakültesi, dpü kadın voleybol takımı,