Tavşanlı MYO’daki Turnuvalarda Şampiyonlar Kupalarına Kavuştu

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda öğrencilerimiz arasında düzenlenen 2023-2024 Güz dönemi futbol ve voleybol turnuvalarında dereceye giren takımlar, kupalarını gerçekleşen törenle aldılar.

DPÜ Tavşanlı MYO'da düzenlenen spor turnuvaları sona erdi.

Tavşanlı Yerleşkemizdeki spor alanlarında düzenlenen turnuvaların futbol ayağında İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfımızın öğrencileri 16 takım arasından şampiyonluğa uzandı. Dış Ticaret 2. sınıfımızın ikinciliği elde ettiği turnuvada, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1. sınıfımız da üçüncü oldu. 8 takımın katıldığı voleybol turnunasında ise şampiyonluğa uzanan takım yine İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfımız oldu. Bilgisayar Programcılığı (İÖ) 1. sınıf öğrencilerimizin ikinci tamamladığı voleybol turnuvasında Makine 1. sınıf öğrencilerimiz ise üçüncülük elde ettiler.

Etkinliğin ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, turnuvanın karşılıklı saygı içinde geçtiğine vurgu yaptıktan sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” özdeyişini hatırlattı ve akademik çalışmaların yanı sıra sportif ve kültürel etkinliklere de ilgi duyan ve turnuvada da bu yönlerini geliştiren öğrencilerimizi tebrik etti. Karşılaşmalarda mücadele eden öğrencilerimiz kadar karşılaşmaları izleyen ve sınıf arkadaşlarının yanında olan öğrencilerimizi de kutlayan Prof. Dr. Çelik, maçların planlamasında ve gerçekleşmesinde emeği geçen öğrenci temsilcimiz Ömer Faruk Durak’a ve karşılaşmalarda hakemlik yapan Emre Arslan ve İbrahim Saydan'a teşekkür etti.

Ödül töreninde birinci olan takımlar ödülünü Müdür Çelik’ten aldılar. Dereceye giren diğer takımlara ise ödülleri bölüm başkanı öğretim üyelerimiz tarafından verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Ocak 2024, Pazartesi / 560 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler