Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’tan YÖKAK’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektorü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’la bir araya geldi.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak'la bir araya geldi.

Yükseköğretim Kalite Kurulunun Ankara'daki merkezinde gerçekleşen görüşmede  Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 2024-2028 Stratejik Planı çerçevesinde kurumsal akreditasyon çalışmalarımızı ve YÖKAK-DPÜ iş birliğinin geliştirilmesi için hangi adımların atılabileceği konularında görüş alışverişinde bulundular.

Görüşme sonunda Prof. Dr. Kızıltoprak, konukseverliklerinden dolayı Prof. Dr. Kocabıçak'ın özelinde YÖKAK'a teşekkürlerini iletti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Aralık 2023, Cuma / 714 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,