İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’den Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi makamında ağırladı.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, üniversitemize ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak tarafından karşılanan ve Rektörlük makamına davet edilen Prof. Dr. Saffet Köse, burada 2023 YÖK İlme ve Talebeye Hizmet Ödülü sahibi Prof. Dr. Salih Tuğ ile de bir araya geldi.

İki üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkına görüş alışverişinde bulunulan görüşme Prof. Dr. Kızıltoprak ve Prof. Dr. Köse'nin karşılıklı hediye sunumunun ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Aralık 2023, Perşembe / 574 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, izmir katip çelebi üniversitesi,