DPÜ’de Kariyer Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Etkinliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi 2 Salonu’nda gerçekleştirildi.

DPÜ'de Kariyer Etkinliği düzenlendi.

İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından İİBF Amfi 2 Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Topluluk Danışmanı Prof. Dr. Ercan Taşkın şunları söyledi:

Hepiniz hoş geldiniz. 2011 yılında kurulan bu topluluğun danışmanlığını yapıyorum. Bizi bir araya getiren şey birleşik enerji. Bugün anlatılanları uygulamaya döndüreceğinize inanıyorum. Bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bugünkü etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Etkinlikte söz alan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık: Bu etkinliğe davetiniz için teşekkür ediyorum. Ben bu etkinliği düzenleyen topluluğumuza teşekkür ediyorum. Çok güzel işler yaptığınıza da inanıyorum. Üretmiyorsanız mutlaka birinin esiri ve kölesi olursunuz. Çünkü üreten toplumlar sorunları kolay çözüyor. İhracat için üretmemiz gerekiyor. Bu etkinliğin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

KONUŞMACILAR DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTILAR

Etkinliğin ilk konuşmacısı olan Migros UP Startup Etkileşim Müdürü Tarık Saydıran kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında kariyerindeki aşamalardan ve Migros UP’tan bahsetti. Saydıran konuşmasının son bölümünde öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Skoda İş Geliştirme Birim Yöneticisi İbrahim Boylu temsil ettiği markanın hedef, vizyon ve misyonları hakkında bilgi verirken gençlere de profesyonel iş yaşamı ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Hayat tecrübelerini aktarmanın yanında güncel konulara da değinen Boylu kariyer planlaması hakkında dinleyicilere çeşitli bilgiler verdi.

Yandex Ads İş Geliştirme Lideri Turan Yurdakul Yandex'in Pazarlama, Satış veya Ürün geçmişi olan e-ticaret temsilcileri ile yaptığı araştırmaya dair verileri öğrencilerle paylaştı. İKAS İş Geliştirme Müdürü Umut Akgül  İkas’ın en yeni araçlarından olan e-posta pazarlama özelliğinin kullanıcı cirolarında son derece pozitif etkiler oluşturduğunu, tüm pazarlama araçlarını ise tek ekranda ve bütünleşik bir yapıda sunduklarını ifade etti

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Aralık 2023, Pazartesi / 381 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler