Vazomatik Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği öğrencileri tarafından hazırlanan Vazomatik adlı tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluştu.

DPÜ öğrencileri Vazomatik oyununu sahneledi.

Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde Kütahya Belediyesinin iş birliğiyle düzenlenen etkinliğe Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Murat Kırbaç, tiyatro oyununu yazıp yöneten Eğitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı ve Murat Arık, protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Üniversitemizin Türkçe Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan tek perdelik Vazomatik adlı tiyatro oyununda Kütahya'ya yeni gelen bir öğrencinin şehrin tarihini ve kültürel öğelerini tanıma süreci mizahi bir dille anlatıldı.

İzleycili tarafından yoğun bir ilgiyle izlenen Vazomatik oyununun ardından protokol üyeleri tarafından Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal'a çiçek, öğrencilere  ise teşekkür belgeleri sunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2023, Cuma / 950 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü eğitim fakültesi,