DPÜ’de Başarıya Adım Adım, Mezunlarımızın İzinden Söyleşisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezimiz (DPÜ KAMER) ile Kariyer ve Gelecek Topluluğumuz iş birliğiyle düzenlenen GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret’in konuşmacı olarak katıldığı Mezunlarla Söyleşiler başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

DPÜ, Mezunlarla Söyleşiler etkinliğine ev sahipliği yaptı.

FEF Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu’nda, Üniversitemizin Kariyer ve Mezun Merkezinin Mezunlarla Söyleşiler Etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinliğe, GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret yanı sıra akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Moderatörlüğünü DPÜ Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörümüz Öğr. Gör. Bahar Yolvermez’in üstlendiği etkinlikte, Dr. Abdullah Gayret öğrencilerimize GCA’yı tanıtarak kişisel kariyer yönetiminden, meslek seçiminin öneminden ve GCA’daki iş ve staj olanaklarından bahsetti.

Söyleşide sürdürülebilirlik konusundaki güncel gelişmeler, GCA’nın konuda gerçekleştirdiği ve desteklediği projeler, dünyadaki son ekonomik gelişmeler, iş hayatında sahip olunması gereken yetkinlikler, akademi ve iş dünyasında dikkat edilmesi gerekenler, meslek seçimindeki kritik noktalar konusunda da bilgi verildi.

Etkinliğin son bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Dr. Gayret’e günün anısına hediye takdimi yapıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2023, Cuma / 268 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kariyer ve mezun merkezi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler