DPÜ SBF’de Fit Konuşmalar Paneli

DPÜ Spor Bilimleri Fakültesinde Prof. Dr. M. Emin Kafkas ve Serdar Aktolga’nın konuşmacı olarak katıldığı Fit Konuşmalar adlı panel düzenlendi.

DPÜ SBF'de Fit Konuşmalar Paneli gerçekleştirildi.

SBF Konferans Salonu'nda Vücut Geliştirme Topluluğumuz düzenlenen etkinliğe Prof. Dr. M. Emin Kafkas ve Serdar Aktolga'nın yanı sıra, Spor Bilimler Fakültemizin Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Şentürk, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Panelde Prof. Dr. Kafkas ve Aktolga egzersiz, beslenme, antrenman planlaması, vücut geliştirme sporunun önemi ve esneme konusunda bilgilendirme yaptıktan sonra öğrencilerin tüm sorularını cevapladı.

Panel sonunda DPÜ Vücut Geliştirme Topluluğu Başkanı Cafer Can Gökçe ile başkan yardımcıları Kaan Efe Özkan ve Kadir Akdağ panel konuşmacılarına günün anısında hediye sunumunda bulundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2023, Cuma / 457 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü spor bilimleri fakültesi,