DPÜ’de Güney Asya Ülkeleri ve Türkiye İlişkileri, Stratejik Analizler Paneli

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın moderatörlüğündeki Güney Asya Ülkeleri ve Türkiye İlişkileri, Stratejik Analizler Paneli, Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

DPÜ'de Güney Asya Ülkeleri ve Türkiye İlişkileri, Stratejik Analizler Paneli düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğumuz ve Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (GASAM) tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte GASAM Başkanı Cemal Demir, 'Türkiye ve Güney Asya İlişkilerinde İletişim', Prof. Dr. İsmail Ermağan, 'Dünya Siyasetinde Hindistan ve Türkiye İlişkileri', Dr. Öğr. Üyesi Barış Adıbelli, 'Güney Asya'da Pakistan'ın Jeopolitik Yeri ve Türkiye'nin Pakistan Politikası', Gazeteci-Yazar Aslan Balcı, 'Türkiye ve Güney Asya Ülkeleri Arasındaki Stratejik İlişkiler', Dr. Hayati Ünlü, 'Büyük Güç Rekabeti Çağında Güney Asya Ülkeleri ve Türkiye İlişkileri' konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Etkinliğin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak panelistlere ve katılımcılara teşekkür ederek etkinliğe katkılarından dolayı GASAM'a ve İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğumuza teşekkür etti.

Etkinlik, panelistlere hediye sunumunun ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2023, Cuma / 588 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler