DPÜ İİBF’de Ekonomik Genel Durum Semineri

DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Faik Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı Ekonomik Genel Durum başlıklı bir seminer düzenlendi.

DPÜ İİBF'de Ekonomik Genel Durum başlıklı bir seminer düzenlendi.

İİBF Amfi-2'de düzenlenen seminere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Duran, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Faik Çelik’in Türkiye ve dünyadaki güncel ekonomik durum ve bankacılık sektöründeki gelişmeler üzerine yaptığı sunumuyla başladı ve öğrencilerimizden gelen sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.

Seminer bitiminde Dekan Prof. Dr. Cengiz Duran ve bölüm başkanlarımız tarafından Prof. Dr. Faik Çelik’e hediye takdiminde bulunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Aralık 2023, Pazartesi / 371 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü iktisadi ve idari bilimler fakültesi,