DPÜ’de Engelsiz Hobi Atölyesi Açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi’nde Engelsiz Hobi Atölyesi’nin açılışı için protokol üyelerinin de katıldığı bir tören gerçekleştirildi.

DPÜ Engelsiz Öğrenci Birimi bünyesinde Hobi Atölyesi açıldı.

Engelsiz Öğrenci Birimimizde düzenlenen açılış törenine Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, dekanlarımız, protokol üyeleri, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, protokol üyelerine ve davetlilere katılımları, bu atölyenin açılışında emeği olan herkese de katkıları için teşekkür etti. Prof. Dr. Dalkılıç'ın ardından bir sunum yapan YÖK Engelli Öğrenci Komisyon Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yanardağ, engelli bireylere ilişkin istatistikler ve yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 

Engelsiz öğrencimiz Murat Akkoyu'nun piyano dinletisinin yer aldığı programda daha sonra hobi atölyesindeki araç gereçler ve yapılan çalışmaları incelendi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Aralık 2023, Salı / 514 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü engelsiz öğrenci birimi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler