Rektörümüz ve Öğrencilerimiz Aybüke: Öğretmen Oldum Ben! Filminde

DPÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz ve öğrenci topluluklarımızın Aybüke: “Öğretmen Oldum Ben!” filmini sinemada izlemek için düzenlediği etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve öğrencilerimiz Aybüke: Öğretmen Oldum Ben! filmini sinemada beraber izledi.

Sera AVM’de düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Kurumsal İletişm Koordinatörümüz Doç. Dr. Gökhan Kuzucanlı ile çok sayıda öğrencimiz ve topluluk başkanlarımız katıldı. 

Batman'ın Kozluk ilçesinde 2017 yılında öğretmenlik yapan ve bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu alan filmde, duygusal anlar yaşandı.

Filmin ardından Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, sosyal medya hesabından “Öğretmen adaylarımızla anlamlı bir etkinlikte buluştuk. Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz ve Topluluklarımızla Aybüke öğretmenimizin şehit edilişini konu alan “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben!” filmini samimi hislerle izledik. Biliyorum ki, bu ülkenin Aybüke, Necmettin öğretmenleri tükenmez’’ mesajını paylaştı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Aralık 2023, Pazartesi / 459 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler