Kütahya Tasarım Teknokent’te Değerlendirme Toplantısı

Kütahya Dumlupınar Tasarım Teknokent Değerlendirme Toplantısı, Vali Musa Işın’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kütahya Tasarım Teknokent'te değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Teknokent binasında düzenlenen toplantıya, Vali Musa Işın, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mücahit Eracar, 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, 30 Ağustos OSB Müdürü Murat Demir ile ticaret ve sanayi odası temsilcileri katıldı.

Toplantı, Kütahya Dumlupınar Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’ün Teknokent’in kurulduğu günden bugüne geldiği aşamalar hakkında bilgilendirme sunumuyla başladı. Toplantıda Kütahya Tasarım Teknokent’in hedefleri, ticaret ve sanayi odaları ve organize sanayi bölgeleriyle iş birliği çalışmaları hakkında da ayrıntılı fikir alışverişinde bulunuldu. Yapımı tamamlanmak üzere olan ikinci bina ile gerçekleştirilmesi olası projeler masaya yatırıldı.

Görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda, en başarılı teknokentlerin ziyaret edilmesi ve çalışma şekillerinin incelenmesi ile patent ve ticarileşme süreçlerinin uluslararası boyutunun araştırılarak raporlanması kararlaştırıldı.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Kasım 2023, Pazartesi / 368 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, kütahya tasarım teknokent,

Bu Kategorideki Diğer Haberler