DPÜ’de Öğretmenler Günü Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Dr. Necdet Subaşı’nın konuşmacı olarak katıldığı Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi.

DPÜ'de Öğretmenler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Eğitim Fakültemizin Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Millî Eğitim Bakanı Danışmanı Dr. Necdet Subaşı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, dekanlarımız, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlikte Prof. Dr. Özlem Doğan Temur, Eğitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak konuşmalarında tüm öğretim üyelerimizin, öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın Öğretmenler Günü'nü kutladılar.

Protokol konuşmalarının ardından Rektörümüzün moderatörlüğündeki söyleşimize konuşmacı olarak katılan Dr. Necdet Subaşı, öğretmenlik deneyimlerini katılımcılarla paylaştı ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

EĞİTİM FAKÜLTEMİZDEN REKTÖR KIZILTOPRAK'A SÜRPRİZ

Söyleşinin ardından Boğaziçi Şehir Koleji öğrencileri Öğretmenler Günü'ne özel şiir okudular. 

Mezunlarımızın Öğretmenler Günü'ne özel gönderdiği video mesajların gösterimiyle süren programın sürprizi Rektörümüzün iki öğretmeninin mesajının da yayımlanması oldu. Mesajların ardından Rektörümüz yeniden kürsüye gelerek kendisine hazırlanan sürpriz için teşekkürlerini sundu.

Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz'ün şefliğinde lisans öğrencilerimizin Türk Halk Müziği korosu ve Öğ. Gor. Handan Özdemirel'in şefliğinde fakültemizin akademisyenlerinden oluşan Cumhuriyet Korosu'nun müzik dinletilerinin ardından etkinlik hediye sunumu ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Kasım 2023, Cuma / 1028 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler