DPÜ GSF’den Karma Sergi

DPÜ GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından yürütülen Grafik Tasarım Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sürecinde uygulaması yapılan çalışmalardan oluşan Öğrenci Karma Sergisi çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Öğrenci Karma Sergisi düzenlendi.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Hüseyin Ermumcu tarafından yürütülen Grafik Tasarım Uygulamaları dersi kapsamında, gerçekleştirilen sergide 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi sürecinde uygulaması yapılan çalışmalardan oluşan Öğrenci Karma Sergisi çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Söz konusu sergide, Görsel İletişim Tasarımı bölümünün 2. sınıf öğrencilerinden 34 öğrenciye ait kurumsal kimlik çalışması yer aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Kasım 2023, Perşembe / 653 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,