Rektör Kızıltoprak’tan ESOGÜ’ye Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesine (ESOGÜ) ziyarette bulundu.

Üniversitenin Rektörlük makamına ziyaretinde Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman ve Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörümüz Öğr. Gör. Bahar Yolvermez eşlik etti. Rektörümüz başkanlığındaki üniversite heyetimiz, burada ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve rektör yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Erdağ, Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman ve Prof. Dr. Hakan Demiral tarafından karşılandı. Sohbet şeklinde geçen görüşmede DPÜ ile ESOGÜ arasında iş birliği konuları ele alındı.

Ziyaretin, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Kasım 2023, Çarşamba / 1026 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, eskişehir osmangazi üniversitesi,