Rektörümüzden EDOK Komutanı Topaloğlu’na Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, EDOK Komutanı Korgeneral Zorlu Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Korgeneral Zorlu Topaloğlu’yla bir araya geldi.

Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığını (EDOK) ziyaret eden Rektörümüz, burada Korgeneral Zorlu Topaloğlu tarafından karşılandı. Prof. Dr. Kızıltoprak ve Korgeneral Topaloğlu'nun görüşmesinde Cumhuriyet Tarihi ve Türk Askerlik tarihine dair konular ele alındı.

Rektör Kızıltoprak, ziyaretin sonunda Korgeneral Topaloğlu'na günün anısına Kütahya desenleriyle bezeli çini bir vazo hediye etti. Kızıltoprak ayrıca Korgeneral Topaloğlu’nu Kütahyamıza davet ederek her zaman ordumuzun yanında olduğunu belirtti.

Ziyaretiyle ilgili Rektör Kızıltoprak, "EDOK Komutanı Korgeneral Zorlu Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduk. Muzaffer Ordumuz, Kahraman Mehmetçiğimiz ve Kıymetli Paşalarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Ekim 2023, Cumartesi / 1197 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,